Leisuree

Leisuree: partner van meer dan 175 attractieparken, dierentuinen en musea

Blog

Omdat we graag schrijven over wat ons bezighoudt

Nieuwe website voor Rides

Door Marcel van der Laan op om 10:01

De afgelopen maanden hebben we bij Leisuree hard gewerkt aan een nieuwe website voor Rides. Op Rides kon je al terecht voor onafhankelijke informatie over meer dan 100 attractieparken in Europa. Vanaf vandaag kun je op Rides ook terecht voor informatie over je favoriete dierentuinen, dagattracties en zelfs musea. Met 165 parken is Rides de meest complete website over attractieparken, dierentuinen, musea en dagattracties in Europa.

Op Rides vind je uitgebreide en betrouwbare informatie over je favoriete parken; de actuele openingstijden, toegangsprijzen, een routeplanner, het laatste nieuws en zelfs de actuele weersvoorspelling voor de komende dagen. Daarnaast hebben we van elk park gedetailleerde informatie over attracties, dieren, restaurants en accommodaties, compleet voorzien van een omschrijving met foto’s en video’s. Met Rides houden we bezoekers op de hoogte van het laatste nieuws over attractieparken en schrijven we regelmatig over dierentuinen, dagattracties en musea.

Met ruim 10.000 reviews voor attractieparken en attracties is Rides de meest complete website voor beoordelingen van attractieparken. Om de beoordelingen nog toegankelijker en duidelijker te maken is het beoordelingssysteem helemaal vernieuwd waardoor het nu nog eenvoudiger is om beoordelingen te plaatsen. Een nieuwe functionaliteit op Rides is het vergelijken van attractieparken, dierentuinen, dagattracties en musea.

Met ruim 15 duizend leden is Rides een interactief platform. Met bijna 1 miljoen bezoekers per jaar is Rides al meer dan 13 jaar één van de grootste onafhankelijke websites over attractieparken. Met een compleet nieuwe website boordevol functionaliteiten, een prachtig nieuw ontwerp, de toevoegingen van dierentuinen, musea en dagattracties en een gemotiveerd team willen we Rides de komende jaren nog verder uitbreiden.

Onze partners

wij werken samen met gevestigde bedrijven in de leisure branche

  • Park Bellewaerde
  • Ouwehands Dierenpark Rhenen
  • Phantasialand
  • Toverland
  • Attractiepark Slagharen
  • Gardaland
segment_3