Leisuree

Leisuree: partner van meer dan 175 attractieparken, dierentuinen en musea

Blog

Omdat we graag schrijven over wat ons bezighoudt
Nieuw affiliate netwerk voor Dagtickets

Door Marcel van der Laan op om 10:51

Dagtickets heeft zich aangesloten bij een nieuw affiliate netwerk. Vanaf 1 maart stopt Dagtickets de samenwerking met Affilinet en worden affiliates bediend vanuit het netwerk van Daisycon/Paxz.

Wie tickets wil kopen voor een dagje weg kan op Dagtickets terecht voor meer dan 50 attractieparken, dierentuinen en dagattracties in heel Europa. Affiliates kunnen het aanbod van Dagtickets verkopen en promoten via hun eigen website en daarmee een flinke commissie verdienen. Vanaf 1 maart werkt Dagtickets exclusief met het netwerk van Daisycon/Paxz en worden alle vergoedingen afgehandeld door deze nieuwe partner voor Leisuree.

Professionalisering
Daisycon is een nieuwe partner van Dagtickets. “De overstap naar Daisycon is onderdeel van de verdere professionalisering van onze website”, vertelt Linda Amroussi, productmanager bij Leisuree, waartoe Dagtickets behoort. “De dienstverlening van Daisycon sluit aan bij de kwaliteit die Dagtickets wil leveren. Het affiliate netwerk past goed bij de wensen van Leisuree en onze affiliates.”

"Net als Leisuree is Daisycon een Nederlands bedrijf”, zegt Amroussi. “Dat is prettig werken. De systemen van Daisycon zijn een stuk gebruiksvriendelijker.  Niet alleen voor ons, maar óók voor affiliates die de tickets van Dagtickets promoten en verkopen. Doordat Daisycon gespecialiseerd is in de leisurebranche sluit  het netwerk van Daisycon perfect aan bij onze doelgroep. Daarbij kan Daisycon net als Leisuree snel schakelen waardoor we onze affiliates beter van dienst kunnen zijn.” Innovatieve mogelijkheden

Professionalisering en vergroten van het bereik zijn de doelstellingen die Dagtickets zich voor het komende jaar heeft gesteld. “Daisycon is een goede partner om affiliate marketing voor Dagtickets verder uit te breiden, waarbij we de mogelijkheden van het netwerk volledig willen benutten”. 

Aanmelden

De samenwerking tussen Dagtickets van Leisuree en Daisycon is op 1 februari van start gegaan. Met ingang van 1 maart eindigt de samenwerking met het netwerk Affilinet waardoor de verkopen via Affilinet na 1 maart niet meer in aanmerking komen voor een vergoeding. De meeste affiliates zijn inmiddels aangesloten bij Daisycon, nieuwe affiliates kunnen zich op de website van Daisycon eenvoudig aanmelden voor de campagne van Dagtickets.

Onze partners

wij werken samen met gevestigde bedrijven in de leisure branche

  • Attractiepark Slagharen
  • Phantasialand
  • Park Bellewaerde
  • Ouwehands Dierenpark Rhenen
  • Toverland
  • Gardaland
segment_3