Leisuree

Leisuree: partner van meer dan 175 attractieparken, dierentuinen en musea

Blog

Omdat we graag schrijven over wat ons bezighoudt

Vanzelfsprekend: veilig en gemakkelijk betalenDoor Adri van Esch op om 09:15

Gemak dient de mens, ook bij het afrekenen van een bestelling. Het betalen moet snel en eenvoudig verlopen. En vooral ook veilig. Daarom werkt Leisuree uitsluitend met bekende en vertrouwde betaalsystemen. Bij Dagtickets rekenen klanten hun tickets af op de manier die zij het prettigst vinden. In Nederland met iDeal, creditcard of PayPal. In België kan bovendien betaald worden met Bancontact/Mister Cash.

Veiligheid is vanzelfsprekend
Elke betaling bij Dagtickets verloopt steeds via een beveiligde verbinding. Dat is vanzelfsprekend, vinden we bij Leisuree. Voor het betaalproces maakt Dagtickets gebruik van de diensten van Multisafepay, een geregistreerde businesspartner van Thuiswinkel. Multisafepay handelt betalingen af voor meerdere grote webshops in Nederland en België.

Betalen via de eigen bank

Gemak staat voorop als je tickets voor een gezellig dagje uit bestelt. Daar hoort ook eenvoudig en snel betalen bij. Bij Dagtickets kan dat op verschillende manieren. Klanten kiezen de betaalwijze die het beste bij hen past. Bijvoorbeeld iDeal, waarbij de tickets worden afgerekend in de vertrouwde online betaalomgeving van de eigen bank. Ook wie in België of Duitsland woont, kan bij Dagtickets betalen via het betaalplatform van de eigen bank. Voor België bieden we Bancontact/Mister Cash aan, een betaalmethode die door alle grote banken wordt ondersteund. Duitse bezoekers kunnen betalen via Giropay.

Nog meer manieren om te betalen
Op Dagtickets kan ook veilig, snel en gemakkelijk betaald worden met Visa en MasterCard. 
Naast de creditcards bieden we bovendien PayPal aan, een betaalsysteem speciaal bedoeld voor online betalingen. Wie betaalt via PayPal, hoeft de bankgegevens niet te delen. Daardoor is PayPal extra veilig.Tickets bestellen gaat snel

Tickets bestellen via Dagtickets gaat eenvoudig en snel. Na het betalen hebben klanten de tickets binnen 2 minuten in hun mailbox. Tijdens het bestelproces bewaren we de geselecteerde kaartjes 30 minuten in de winkelmand. Vanwege de veiligheid moet de betaling dus binnen een half uur afgerond worden. Duurt het bestelproces langer, dan kunnen de gewenste tickets opnieuw toegevoegd worden aan de bestelling.Betalen gaat bijna altijd vlekkeloos
Bijna altijd verloopt het betalingsproces snel en vlekkeloos. Soms komt het echter voor dat betalen via internet niet lukt. Er kan een storing zijn in de verbinding. Of er zijn tijdelijke problemen bij de bank. Lukt betalen niet, dan adviseren we onze bezoekers het gewoon nog een keer te proberen of een andere andere betaalmethode te kiezen. Komen ze er vervolgens nog niet uit, dan kunnen ze op diverse manieren contact met ons opnemen. We zoeken samen naar een oplossing, zodat het dagje uit niet in het water valt.

Onze partners

wij werken samen met gevestigde bedrijven in de leisure branche

  • Toverland
  • Gardaland
  • Phantasialand
  • Ouwehands Dierenpark Rhenen
  • Attractiepark Slagharen
  • Park Bellewaerde
segment_3