Leisuree

Leisuree: partner van meer dan 175 attractieparken, dierentuinen en musea

Dagtickets

Eenvoudig en snel tickets bestellen voor meer dan 75 attractieparken, dierentuinen en dagattracties.

Dagtickets

Het project

Op Dagtickets kun je voor meer dan 75 attractieparken, dierentuinen en dagattracties e-tickets bestellen. Zowel de frontend als de backend zijn volledig in eigen huis ontwikkeld. Hiervoor hebben we gekozen omdat we bestaande systemen niet flexibel en niet gebruiksvriendelijk genoeg vonden. Vanuit daar is de Dagtickets-website uit ontstaan waarbij eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid prioriteiten waren.

Extra verkoopkanaal

Op Dagtickets werken we samen met zo'n 75 partners. Voor deze partners bieden wij via onze website een extra online verkoopkanaal met een enorm bereik. Naast onze eigen promotiecampagnes komen er vanuit andere kanalen vele bezoekers die op zoek zijn naar een plek waar ze snel, eenvoudig én veilig e-tickets kunnen bestellen. De afgelopen jaren hebben wij succesvolle affiliatecampagnes, joint promotions en samenwerkingsverbanden opgezet met een goede conversie tot resultaat.

Betaalmogelijkheden

Op Dagtickets bieden we een groot aantal betaalmogelijkheden. Uiteraard bieden we de bekende betaalmethoden zoals iDeal, MisterCash, Visa en Mastercard aan. Maar het is daarnaast ook mogelijk om gebruik te maken van 'fast checkout'-methodes zoals MultiSafePay Fast Checkout of Paypal Checkout. Een brede selectie van betaalmogelijkheden is in het voordeel van de klant: die wil snel en eenvoudig de e-tickets bestellen. Een directe afhandeling is daarbij van hoog belang: na ontvangst van de betaling worden de e-tickets direct via e-mail verzonden. 

E-tickets

De aangeboden e-tickets kunnen in alle mogelijke layouts aangeboden worden. Daarbij ondersteunen we alle gangbare barcodes zoals code 128, ean 13, unieke PLU codes, etc.. De tickets worden in PDF formaat via e-mail naar de klant verzonden.

Onze partners

wij werken samen met gevestigde bedrijven in de leisure branche

  • Ouwehands Dierenpark Rhenen
  • Park Bellewaerde
  • Gardaland
  • Attractiepark Slagharen
  • Phantasialand
  • Toverland