Leisuree

Leisuree: partner van meer dan 175 attractieparken, dierentuinen en musea

Rides

Onafhankelijke informatie, nieuws, evenementen en beoordelingen voor meer dan 250 parken in Europa.

Rides

Het project

Sinds 1998 is Rides een uitgebreide informatievoorziening voor iedereen die een dagje uit naar een attractiepark, dierentuin, museum of andere dagattractie wil plannen. Op de website zijn openingstijden, toegangsprijzen en locatieprofielen te vinden. Daarnaast kun je bladeren door tienduizenden foto's van attracties, dieren en tentoonstellingen en schrijft de redactie elke dag over de laatste ontwikkelingen in de leisure-branche. 

Interactief

Rides is een interactieve website waarbij gebruikers de mogelijkheid hebben om te reageren op nieuwsberichten, een beoordeling te plaatsen over een bezochte locatie en hun favorieten te delen via de diverse social-mediakanalen. Tijdens de ontwikkeling van dit project hebben we goed gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid van de website: de gewenste informatie moet snel te vinden zijn en moet uitnodigen tot het vinden van nieuwe informatie. Voorbeelden hiervan zijn de snelle en uitgebreide zoekfunctie en de mogelijkheid om snel te filteren op bepaalde criteria zoals toegangsprijs, afstand en of een bepaalde locatie vandaag of morgen geopend is.

30.000 leden

Op dit moment heeft Rides zo'n dertigduizend geregistreerde leden en één miljoen bezoekers per jaar. Door de uitbreiding van het aanbod zullen we komend jaren nog meer bezoekers informeren over een bezoek aan een attractiepark, dierentuin, musea of dagattractie.

Onze partners

wij werken samen met gevestigde bedrijven in de leisure branche

  • Attractiepark Slagharen
  • Gardaland
  • Park Bellewaerde
  • Phantasialand
  • Ouwehands Dierenpark Rhenen
  • Toverland