Leisuree

Leisuree: partner van meer dan 175 attractieparken, dierentuinen en musea

Blog

Omdat we graag schrijven over wat ons bezighoudt

Nieuwe website voor Dagtickets

Door Marcel van der Laan op om 11:18

In het afgelopen jaar is Dagtickets enorm gegroeid en inmiddels werken wij succesvol samen met ruim 25 attractieparken en dagattracties en verkopen wij voor deze parken succesvol tickets. Ook voor Dagtickets hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan onze nieuwe website en afgelopen week hebben wij onze nieuwe website gelanceerd.

Een aantal maanden geleden zijn wij begonnen met de voorbereidingen voor een nieuwe site voor het succesvolle Dagtickets. Naast een nieuw ontwerp en nieuwe functionaliteiten hebben wij voor Dagtckets een volledig nieuw en veilig ticketingsysteem ontwikkeld. Op Dagtickets bieden wij tickets aan voor populaire attractieparken en dagattracties zoals Movie Park Germany, Bobbejaanland, Phantasialand, Plopsaland, Gardaland, Walibi en Slagharen.

Dierentuinen en musea op Dagtickets

Met een nieuwe website voor Dagtickets is het nu ook mogelijk om tickets voor dierentuinen op Dagtickets te bestellen. Inmiddels hebben wij met Ouwehands Dierenpark Rhenen de eerste dierentuin toegevoegd en zijn wij in gesprek met meerdere dierentuinen voor een samenwerking. We hopen de komende weken meer dierentuinen en musea toe te voegen aan Dagtickets.

Met een nieuwe website voor Rides en Dagtickets is Leisuree klaar voor het naderende seizoen voor verschillende parken in Europa. De nieuwe website van Dagtickets moet de positie van Leisuree in Nederland en Belgie verder verbeteren en bijdragen aan een verdere groei van Leisuree.

Onze partners

wij werken samen met gevestigde bedrijven in de leisure branche

  • Attractiepark Slagharen
  • Park Bellewaerde
  • Ouwehands Dierenpark Rhenen
  • Gardaland
  • Phantasialand
  • Toverland
segment_3