Leisuree

Leisuree: partner van meer dan 175 attractieparken, dierentuinen en musea

Over ons

Leisuree realiseert online projecten in de leisure branche en combineert hierin kennis, ervaring, passie én techniek

Over ons

Leisuree houdt zich bezig met de ontwikkeling en realisatie van online projecten gericht op de recreatiebranche. Onze focus ligt bij online marketing, e-ticketing en informatievoorziening. De projecten die wij realiseren worden volledig in eigen huis ontwikkeld waarbij we gebruik maken van onze jarenlange ervaring in én passie voor zowel de recreatiebranche, internetmarketing en webdevelopment.

Onze projecten zijn gericht op vier pijlers: attractieparken, dierentuinen, musea en dagattracties. Met onze websites combineren we een uitgebreide informatievoorziening met een veilig en gebruiksvriendelijk verkoopkanaal voor online tickets. Daarbij stellen we gebruiksvriendelijkheid (user centered design) en veiligheid centraal.

Naast deze ervaring bestaat Leisuree gewoon omdat we het leuk vinden! We zijn liefhebbers van de branche en bezoeken attractieparken, dierentuinen en musea ook in onze vrije tijd.

Het kantoor van Leisuree is te vinden in het Hooghiemstra bedrijvencentrum te Utrecht. Vanuit daar worden al onze werkzaamheden voor onze projecten uitgevoerd.

Onze partners

wij werken samen met gevestigde bedrijven in de leisure branche

  • Attractiepark Slagharen
  • Park Bellewaerde
  • Toverland
  • Gardaland
  • Phantasialand
  • Ouwehands Dierenpark Rhenen